Nieuwe locatie Schiedam

Een goed begin van 2020! Vanaf februari is de MonkeyMindfulness training te volgen bij Yogaschool Yoia, een prachtige locatie in Schiedam.
Gun jezelf een fijne start van een nieuw decennium en doe mee.

MonkeyMindfulness training te volgen bij Yogaschool Yoia

Een goed begin van 2020! Vanaf februari is de MonkeyMindfulness training te volgen bij Yogaschool Yoia, een prachtige locatie in Schiedam.
Gun jezelf een fijne start van een nieuw decennium en doe mee.

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Ervaar je stress, lig je wakker van je gepieker? Heb je besloten om het in 2020 anders te doen maar weet je nog niet hoe? Volg dan de training Mindfulness.

Mindfulness is een gemoedstoestand die getypeerd wordt door de bewustwording van de eigen fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten, zonder onmiddellijk over te gaan op automatische reacties.
Tijdens de Mindfulness training krijg je oefeningen aangereikt om in volle aandacht te kunnen leven. Het is een effectief bewezen training om stress en burn-out aan te pakken. Je leert je eigen patronen steeds beter (her) kennen. Door middel van begeleide aandachts- en concentratieoefeningen en yoga leer je je aandacht te richten op het hier en nu, op wat je denkt en voelt, op wat je doet en wat er om je heen gebeurt.
Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je een grotere invloed krijgen op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen. Je leert omgaan met obstakels die het leven kent en meer aanwezig te zijn in het nu. Elke bijeenkomst staat in teken van een thema zoals bijvoorbeeld ademhaling, emoties, gedachten, acceptatie, luisteren en overtuigingen.
Om de cursus succesvoller te maken, krijg je oefeningen mee om elke dag een half uur mindful bezig te zijn, om langzaam maar zeker een gewoonte van mindfulness te maken en om het steeds vaker en gemakkelijker in je dagelijkse leven toe te kunnen passen.

Praktische informatie
De MBSR/MBCT training bestaat uit 9 bijeenkomsten van elk 2½ uur.
Data: 5, 12, 19 februari, 4, 11, 18, 25 maart, 1, 8 april
Tijd: 19.30- 22.00 uur

De investering voor de training bedraagt 325 euro per persoon voor 9 bijeenkomsten, inclusief lesmateriaal en thee.
Aanmelden kan via info@yoia.nl.

Over de docent
De training wordt gegeven door Janine IJdema van Monkey Mind . Zij is sinds 2014 gecertificeerd Mindfulness trainer in de traditie van Jon Kabat Zinn en aangesloten bij Mindful Netwerk.